Πρώτη συνάντηση γνωριμίας του νέου δήμαρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου με τους προέδρους και συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.

Μια πρώτη συνάντηση είχε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου με τους προέδρους και συμβούλους των ΤΚ του Δήμου που εκλέχτηκαν στις πρόσφατες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνάντηση οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν θέσεις και προτάσεις για μια εποικοδομητική και αποτελεσματική διοίκηση του δήμου, ο δήμαρχος ανέλυσε εν συντομία τους άξονες γύρω από τους οποίους «θα κινηθούμε όλοι μαζί» για το καλό του δήμου και των δημοτών του και εστιάζοντας το λόγο του στη διαφάνεια στη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων και κυρίως στα οικονομικά του, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «θα επιτύχουμε, με πολλή δουλειά και ξεκάθαρες λύσεις, την ανόρθωση και ανάπτυξη του δήμου, φέρνοντάς τον στη θέση που του ανήκει».

«Θα είμαι πάντα κοντά σας και στα δύσκολα και σύμφωνα με το πνεύμα του «Κλεισθένη», θα δώσω κίνητρα και αρμοδιότητες, οικονομικούς πόρους, ώστε να μπορούν οι πρόεδροι των ΤΚ με τους συμβούλους τους να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην άσκηση των καθηκόντων τους προς όφελος των πολιτών-δημοτών του δήμου μας» τόνισε ο κ. Ελευθερίου και επισήμανε πρωτίστως τη διαφάνεια στα οικονομικά του δήμου και στο νοικοκύρεμά του, τονίζοντας πως «έτσι θεωρείται σίγουρη η επιτυχία μας».

από την Εφημερίδα Κοζάνη