ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΝΑΝΑ

Η Νανά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980.

Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ξενοδοχειακή και εστιατορική τέχνη, καθώς και μαγειρική στις Σχολές ΔΕΛΤΑ. Επίσης φοίτησε Φυσικές Επιστήμες στο ΕΑΠ.

Διδάσκει σε σεμινάρια μαγειρικής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Είναι μέλος της λέσχης Αρχειμαγείρων Β. Ελλάδας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου  «Η κουζίνα της μαμάς Άννας» στα Σέρβια.

Διατελεί δημοσιογράφος γαστρονομίας στο περιοδικό realtaste&style της real news, ενώ προωθεί την ελληνική μακεδονική κουζίνα στο εξωτερικό.

Είναι γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων, καθώς και του Αιμοδοτικού Συλλόγου της πόλης.

ngkampoura@gefyrastomellon.gr